شيش سمك المقادير:*سمك فيليه (مخلى)*طماطم-فلفل الوان-بصل مقطع مكعبات*تتبيلة الصويا صوص للمشويات:1ملعقة كبيرة مستردة1ملعقة كبيرة كاتشاب1ملعقة كبيرة خل احمر (استخدمت ابيض)2 ملعقة كبيرة صويا صوصزيت زيتون(حسب الرغبة)ملح-فلفل اسود-بابريكا-ثوم بودرة-زعتر-ليمون-بصل بودرة*اسياخ شوى تنقع نصف ساعة فى الماء حتى لا تحترق اثناء الشوىالطريقة:**يقطع السمك مكعبات وتخلط محتويات التتبيلة وينقع فيها السمك**يرص السمك فى الاسياخ بالتناوب مع الخضار**يشوى على الشواية حتى يحمر وينضج